A cocktail bárrá alakított lovas trailer Extravagáns élményt biztosít - Ceremóniamester ajánlja

Ceremóniamester blog

Kitelepülő extravagáns élményt biztosító cocktail bár esküvőre / rendezvényre / házibulira / kerti party-ra - Az extra kedvezményért ne felejtsd el beírni a nevemet a megjegyzésbe: Szablya Ákos Ceremóniamester   Ide kattintva tudsz direkt mailt küldeni: hello@igyalkincsem.hu  vagy akár a weboldalon árajánlatot kérni  +36 30 983 8372  

 

 

 

Eskvüi ruhák | A  cocktail bárrá alakított lovas trailer Extravagáns élményt biztosít - Ceremóniamester ajánlja Eskvüi ruhák | A  cocktail bárrá alakított lovas trailer Extravagáns élményt biztosít - Ceremóniamester ajánlja

Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás az esküvői ruhák blogból

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 235 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, az 1001 éjszaka mesébe illő ruháit hozza el Nektek a libanoni tervező, Ziad Nakad, az új  esküvői ruha sorozatával (VI. rész).   

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 234 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, az 1001 éjszaka mesébe illő ruháit hozza el Nektek a libanoni tervező, Ziad Nakad, az új  esküvői ruha sorozatával (V. rész).   

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 291 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket.  
Vissza a esküvői ruhák blog bejegyzésekhez

Amennyiben nemcsak az esküvői ruhák érdekelnek, hanem esküvőre ceremóniamestert is keresel, akkor kérlek nézd meg a weboldalam ahol mindent infót megtalálsz rólam, referenciáimról vagy akár a tanítványaimról.

ceremoniamestered.hu