A világ legjobb audiophile zenehallgató szoftvere- CEREMÓNIAMESTER ajánlja

Ceremóniamester blog

 

 

Szereted a ZENÉT!??? Mint ahogy már sokszor mondottam volt én addiktív vagyok a muzsika irányába. Azonban nagyon nem mindegy, hogy milyen körülmények közt hallgatod. A számítógépes lejátszás egyre jobban terjed. Az Apple iTunes -a a világ legismertebb lejátszó programja. Azonban ez egy alap programocska, amit lehet nagyon szeretni a zenéink rendezése szempontjából, viszont ha hallottál már más -az iTunes-ra ráépülő audiophile programot- elcsodálkozol, hogy milyen fantasztikus hangok jönnek ki a gépedből (persze tömörítetlenül, megfelelő rendszeren, kábelekkel stb)

A szakma - és a ceremóniamester - szerint az Amarra a világ legjobb lejátszó szoftvere. A honlapjuk : http://www.sonicstudio.com/index

 

A Rocky Mountain Audio Festival október 11.-tő- 13.-ig tart, az Usa-ban,Denverben. A Sonic Studio, az Amarra megalkotója hihetetlen ajánlattal állt elő : féláron (a  facebook ajánlat: https://www.facebook.com/SonicAmarra ) a tiéd lehet a software a fesztivál ideje alatt! 

 

 

 

Zenefüggőknek érdemes utána nézniük! 

A showról pedig itt olvashatsz :   http://www.stereophile.com/content/10th-rocky-mountain-audio-fest-starts-friday       

10/10pont!! a CEREMÓNIAMESTER szívből ajánlja

 

 

 

Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás az esküvői ruhák blogból

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 212 - Ceremóniamester ajánlja

Álmaid esküvői ruháját keresed? Jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente többször is újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket.

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 291 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket.  

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 245 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, Eden Aharon Loverbird 2020, új  esküvői ruha sorozatát (I. rész) nézheted végig.   
Vissza a esküvői ruhák blog bejegyzésekhez

Amennyiben nemcsak az esküvői ruhák érdekelnek, hanem esküvőre ceremóniamestert is keresel, akkor kérlek nézd meg a weboldalam ahol mindent infót megtalálsz rólam, referenciáimról vagy akár a tanítványaimról.

ceremoniamestered.hu