Borhét a Balatonnál vagy Panyolai pálinka fesztivál - Ceremóniamester ajánlja

Ceremóniamester blog

XXIII. Balatonlellei borhét Balatonlelle  2015. július 31. - 2015. augusztus 9.

A Balatonlellei Borhét Villáműző Szent Donátnak, a szőlőhegyek védőszentjének tiszteletére rendezik meg a lellei szőlősgazdák minden év augusztusában. Ma már sokan ehhez igazítják nyári szabadságukat, hiszen senki sem szeretne lemaradni a 10 napon át tartó zenés, táncos mulatságról, melynek csúcspontja a borkirálynő választás. A Borhetet az idén 23. alkalommal rendezi meg a balatonlellei Hegyközség. Lehetőséget nyújt a város boros gazdáinak a bemutatkozásra, emellett tíz napon keresztül kellemes esti programot kínál a Balatonlellén nyaralóknak, a város lakóinak és az idelátogató vendégeknek.A park területén igényes, egységes faházakból több mint 100 féle helyi bort kínálnak a pincészetek.

 

 ceremóniamester forrása

 

 

Panyolafeszt  2015. július 31. - 2015. augusztus 1.

Panyoláról mindenkinek eszébe jut a szilva, kinek lekvár, kinek pálinka alakjában. Ebben a faluban szerencsére dzsungelgyümölcsösökben terem egy különleges fajta, így mind a kettőből akad a tisztességes háztartások kamráiban. Panyolán azonban van valami más is. Olyan, ami nekünk nincs. Pedig kellene, de nagyon. Akarjuk, de hiába. Hajszoljuk, de annál nehezebben érjük el. Panyolán ugyanis van idő. Mindenre. Nem állt meg, csak sokkal barátságosabban folyik. Mint a Szamos, amin a kézi hajtású komp átvisz. A másik oldal mintha egy másik világ lenne - és az is. Szilvafákkal, nyugalommal, igazi vendégszeretettel, falusi békével, érintetlen tájakkal, és évente egyszer egy különleges fesztivállal.

Kísérőprogramok:


Szatmári ételek és italok a téren minden mennyiségben a rendezvény ideje alatt.
Kézműves és termelői piac a téren
Panyolai Pálinkafőzde látogatás naponta több alkalommal
A "kézművesek" utcájában szatmári, beregi, szabolcsi és hajdúsági kézművesek, iparművészek, kistermelők árulják saját készítésű portékáikat, hogy az idelátogató vendég egy valódi darabkáját vihesse magával tájegységünk ízéből, vendégszeretetéből, odafigyeléséből.

  Jegyinfo:

A Panyolafeszt, Panyola és az általa közvetített értékeket szerető polgárok rendezvénye. Célja, az értékek megőrzése és közvetítése. Ha a Panyolafeszt ügyét méltónak tartod a felkarolásra, Panyolabarát jegyek vásárlásával csatlakozhatsz támogatóink köréhez!
Támogasd Te is a rendezvényt és légy Panyolabarát !
Panyolabarát jegy: 1000 Ft
Aranykoszorús Panyolabarát jegy: 3000 Ft

ceremóniamester forrása

 

 

 

Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás az esküvői ruhák blogból

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 211 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, az Alessandro Angelozzi Couture Bridal -tribute-to-women új esküvői ruha sorozatának II. részét nézheted végig.  

Divatbemutatókról ollózva 35 -Ceremóniamester ajánlja

Szablya Ákos ceremóniamester , a Te ceremóniamestered egy új sorozatot indít Neked Divatbemutatókról ollózva címmel. A legnagyobb divatházaktól kezdve a legextrémebb ruhákig mindent fogsz látni ebben a csokorban. Remélem inspiráló, de az biztos hogy amulatba ejtő lesz majd. :)  

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 246 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, Eden Aharon Loverbird 2020, új  esküvői ruha sorozatát (II. rész) nézheted végig.   
Vissza a esküvői ruhák blog bejegyzésekhez

Amennyiben nemcsak az esküvői ruhák érdekelnek, hanem esküvőre ceremóniamestert is keresel, akkor kérlek nézd meg a weboldalam ahol mindent infót megtalálsz rólam, referenciáimról vagy akár a tanítványaimról.

ceremoniamestered.hu