Budavári Borfesztivál 2013 - CEREMÓNIAMESTER ajánlja

Ceremóniamester blog

 

A 22. Budavári Borfesztivál szeptember 11.-én nyitja meg kapuit és 15.-éig tart. Számomra az egyik legrangosabb rendezvény ebben a témában.

A fesztiválon a nők és a hölgy borászok kapták a főszerepet, mivel egyre több hölgy borászt ismer el a szakma, akik boraikkal sikereket értek el.

Csodás íz és illat orgia fogadja majd a látogatókat! Pomposok, piták, házi rétesek, csülkös pacal, füstölt-főtt csülök, szarvasgombából készült ételkülönlegességek, kézműves sajtok és sonkák, stifolderek, szalonnák csábítanak egy kis gasztro-randira a főszereplő isteni nedű mellett.

 

 

Idén is rengeteg kiállító lesz. Pontosan 194 standot állítanak fel a csodás vári környezetben. Pár kedvenc borászatom is ismét megtalálható lesz, így a Gróf Degendeld Szőlőbirtok, az ár-értékben verhetetlen Nyakas Pince, az Oremus, a Tokaj-Hétszőlő és még sokan mások.

 

A legnagyobb kedvencem, a szépséges kézműves borok megálmodója, a N.A.G - Concubina is kiállít, mégpedig a 94-es standon.  http://www.nag.hu

 

A kiállításra az alábbiakkal érkezik Németh Attila Gábor barátom: 

Concubina Fehér 2009

N.A.G. VERESFÖLD 2010, Chardonnay

N.A.G. CSEREPES 2009, Chardonnay

N.A.G. MÁD "BETSEK" Hárslevelű 2011, tokaji bor Mádról, a Betsek dűlőről

Concubina Vörös 2008

N.A.G. BARNATANYA 2011, Syrah

N.A.G. DIÓS 2011, Sárga muskotály

 

Ebben a szelekcióban két igazi újdonság van: a VERESFÖLD 2010 és a BETSEK...

A VERESFÖLD az utóbbi tíz év lehető legrosszabbnak tartott évjáratában született, ennek ellenére vagy (éppen ezért??? :) üde, telt, meglepően gazdag félszáraz bor, Chardonnay-imádóknak! (Természetes maradékcukor-tartalmának köszönhetően félszáraz, ebben semmi rossz nincs, a bor teljesen természetes módon készült!!!)

 

A "BETSEK" a testvérbirtokon, az ALANA-TOKAJ mádi, Betsek dűlőben lévő területén született: nagytestű, komoly, fűszeres, minerális. Komplex. Meg kell kóstolni ahhoz, hogy hihető legyen. Az elmúlt évek tokaji száraz Furmint offenzívájával szembe igyekvő bor : azoknak fog ízleni, akiknek a Furmintok nem!!! 

 

"Magam részéről letettem a száraz Furmint készítéséről - mondta Németh Attila Gábor (-persze nem a természetes édes borról, az zseniális...) és bátran kiálltom: EMBEREK, ÉBREDJETEK: HÁRSLEVELŰŰŰŰ!!!"

 

Egy jó hír : végre megszűnik a botrányos kupon és a korábbi évekkel szemben idén a hivatalos fizető eszköz a készpénz lesz.

infó : http://aborfesztival.hu/

 

Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás az esküvői ruhák blogból

Divatbemutatókról ollózva 45 -Ceremóniamester ajánlja

Szablya Ákos ceremóniamester , a Te ceremóniamestered egy új sorozatot indít Neked Divatbemutatókról ollózva címmel. A legnagyobb divatházaktól kezdve a legextrémebb ruhákig mindent fogsz látni ebben a csokorban. Remélem inspiráló, de az biztos hogy amulatba ejtő lesz majd. :) Most épp egy tervező óriás, Chanel Spring 2021, legújabb ruháit nézheted végig. 

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 264 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, Berta új Athens esküvői ruha sorozatát (II. rész) nézheted végig. 

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 254 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket.  
Vissza a esküvői ruhák blog bejegyzésekhez

Amennyiben nemcsak az esküvői ruhák érdekelnek, hanem esküvőre ceremóniamestert is keresel, akkor kérlek nézd meg a weboldalam ahol mindent infót megtalálsz rólam, referenciáimról vagy akár a tanítványaimról.

ceremoniamestered.hu