Elektromos Porsche - Ceremóniamester ajánlja

Ceremóniamester blog

ceremóniamester -ed szerint ez is várható volt a Tesla és az elektromos Harley Davidson után .... a világ szerencsére kevésbé szennyező irányba is fejkődik. De vajon mi lesz a brutál Porsche hanggal!?? Tuti valamit arra is kitalálnak, ha nem mást, akkor 4db 1000wattos kifelé sugárzó hangfallal, mint ahogy egy amerikai filmben volt :D

 

A Porsche bejelentette a saját elektromos sport-szedánját, a Mission E-t, amelyik gyorsabban tölthető, mint a Tesla.

Ne ez is egy 911-es!!!! A Porsche a Volkswagen Csoport sajtótájékoztatóján az új 911 -esről beszélt. Hihetetlen a hír, a Mission E - teljesen elektromos négyüléses design Porsche, ráadásul a legjobb ami valaha készült. A középponban a "hosszú távú vezetés egy töltéssel" és ez nem  azt jelenti, hogy a vezetési élmény rovására történik mindez, izgalmas vezetni ezt az autót! Az elektromos Porsche ígéretes 600 lóerős motorjával, a 0-100km/ó-ra  3,5 másodperc alatt gyorsul , végsebessége több mint 250 km /h (kb 155mph), és hatótávolsága több, mint 500 km (311 mérföld) egy töltéssel, ráadásul "sport" módban.  A Mission E  80 százalékra tölt fel mindössze 15 perc alatt a 800 voltos "Porsche Turbo Charging" rendszerrel, ami még gyorsabb, mint Tesla töltői.

A Mission E a szokásos választékon kívül (mint például az OLED műszerek és a szem nyomkövető) de az egyik jellemzője különösen szem felkapós: egy érzelem-követés kamera a visszapillantó tükörben, ami mindezt, azaz a vezető érzelmi faktorát a műszerfalon mutatja -azaz, ha elégedett, az autó tudja, és el is  mondja a vezetőjének, hogyő is tudja.)

Mindezeket más vezetői információkal együtt, mint például az útvonal vagy sebesség, a barátokkal a közösségi médián keresztül meg is osztható.

A Porsche Mission E feltétlenül egy fogalom már most - és hogy mikor kerül gyártásba!?? - tuti, hogy előbb vagy utóbb..... Hisz ez nem is lehet másképp!!!

 

........és ha kíváncsi vagy az új Mercedes-Maybach Vision 6 Cabrioletet -re akkor klikkelj a linkre : ceremóniamester Maybach link  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ceremóniamester forrása

 

 

Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás az esküvői ruhák blogból

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 270 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, Ladybird új esküvői ruháit nézheted végig. 

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 272- Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, Berta új Miami esküvői ruha sorozatát (I. rész) nézheted végig. 

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 246 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, Eden Aharon Loverbird 2020, új  esküvői ruha sorozatát (II. rész) nézheted végig.   
Vissza a esküvői ruhák blog bejegyzésekhez

Amennyiben nemcsak az esküvői ruhák érdekelnek, hanem esküvőre ceremóniamestert is keresel, akkor kérlek nézd meg a weboldalam ahol mindent infót megtalálsz rólam, referenciáimról vagy akár a tanítványaimról.

ceremoniamestered.hu