Ferrari első SUV-ja - Ceremóniamester ajánlja

Ceremóniamester blog

 Szablya Ákos  ceremóniamester , a Te ceremóniamestered legújabb autós cikke a Ferrari új SUV -val foglalkozik.

A Ferrari vezető főmérnöke árulta el egy interjúban, hogy a Purosangue SUV platformjára építhetik több távozó modelljük pótlását is.

 

2018 szeptemberében mutatták be a Ferrari Purosangue-ot, amely 2022-ben jelenhet meg, és a maranellóiak első utcai terepjárója lehet, elől ülő motorral. Az Autocar.co.uk-nak adott interjúban Michael Leiters vezető mérnök elmondta, meggyőzték az autó tervei, és hogy céljuk egy olyan SUV-val előállni, amellyel a Lamborghini Urus nem tud majd versenybe szállni.

 

 

Azért is fontos mérföldkő a márkának a Purosangue, mivel ez adja majd az alapját a Ferrari későbbi sportkocsijainak is, például a 812 Superfast és a GTC4 Lusso utódjának. A váz hat-, nyolc-, tizenkéthengeres motort egyaránt elbír, de a hibrid hajtásláncokkal is boldogul. Kiszivárgott tervek alapján eddig annyit tudhatunk, hogy négykerék-meghajtással számol a Ferrari, négyszemélyes utastérrel, és egy duplakuplungos váltóval. No és persze azt is ígérik, hogy az elektromos motorokkal együtt a lehető legerősebb Ferrariról lesz szó.

 

 

Leiter szerint a legnagyobb kihívás a Purosangue számára az új piaci szegmens megnyitása lesz. Az Uruson kívül a prémium SUV-k között még a Bentley Bentayga, a hamarosan érkező Aston Martin DBX, és a Rolls Royce Cullinan is a riválisok közé tartozhat, míg a McLaren egyelőre nem tervezi utcai terepjáró gyártását. Bár csábító a gondolat, hogy terepen lehessen vezetni egy Ferrarit, gyaníthatóan az aszfaltra korlátozza a gyártó az új modell beállítását.

Eskvüi ruhák | Ferrari első SUV-ja - Ceremóniamester ajánlja Eskvüi ruhák | Ferrari első SUV-ja - Ceremóniamester ajánlja Eskvüi ruhák | Ferrari első SUV-ja - Ceremóniamester ajánlja Eskvüi ruhák | Ferrari első SUV-ja - Ceremóniamester ajánlja Eskvüi ruhák | Ferrari első SUV-ja - Ceremóniamester ajánlja Eskvüi ruhák | Ferrari első SUV-ja - Ceremóniamester ajánlja Eskvüi ruhák | Ferrari első SUV-ja - Ceremóniamester ajánlja Eskvüi ruhák | Ferrari első SUV-ja - Ceremóniamester ajánlja Eskvüi ruhák | Ferrari első SUV-ja - Ceremóniamester ajánlja Eskvüi ruhák | Ferrari első SUV-ja - Ceremóniamester ajánlja Eskvüi ruhák | Ferrari első SUV-ja - Ceremóniamester ajánlja Eskvüi ruhák | Ferrari első SUV-ja - Ceremóniamester ajánlja

Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás az esküvői ruhák blogból

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 175 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket.

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 294 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői álomrucikat.

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 243 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket.  
Vissza a esküvői ruhák blog bejegyzésekhez

Amennyiben nemcsak az esküvői ruhák érdekelnek, hanem esküvőre ceremóniamestert is keresel, akkor kérlek nézd meg a weboldalam ahol mindent infót megtalálsz rólam, referenciáimról vagy akár a tanítványaimról.

ceremoniamestered.hu