Figyelem! Adatvesztéssel járhatnak a WD-programok és M2Tech driver gondok a Mavericks alatt !- a - A ceremóniamester felhívja figyelmed!

Ceremóniamester blog

 

Tudom hogy csak pár embert érinthetnek az alábbi hírek viszont ha csak egyvalakit is megmenthetek a kellemetlenségektől akkor már megérte!

Pár nagyon fontos infó mac-es felhasználóknak!!!!

 

Adatvesztéssel járhatnak a WD-programok Mavericks alatt!

 

 

A WD figyelmeztetést küldött az ügyfeleinek, hogy adatvesztéssel is járó problémák lehetnek az OS X Mavericks frissítés után a szoftvereivel.

imageEbben arról ír, hogy a WD Drive Manager, a WD Raid Manager és a WD SmartWare programok csinálhatnak galibát. Arra kéri a felhasználókat, hogy mindenképpen töröljék ezeket a programokat, mielőtt frissítenek, vagy halasszák el a frissítést.

Csak hogy egyértelmű legyen a dolog: a merevlemezekkel nincs semmi baj, csak a programok okozhatnak gondot, ha nem használod őket, nincs ok az aggodalomra.

A fenti említett szoftvereket a gyártó a weboldaláról is levette, és azt írja, kivizsgálják a problémát.

 

 

A második audiophileknek, akik hiface usb- spdif convertert használnak. Ne frissítsétek az op rendszert Maverickre mert egyik driver sem fut rajta! A cég a frissítésen már dolgozik.

 

 

To the attention of owners of Apple computers.
The driver for hiFace, hiFace Evo, Young and Vaughan is not compatible with
the new operating system Mavericks (10.9).
It is recommended not to update to 10.9 it until M2TECH releases a new driver
or firmware update for the mentioned products.

 

 

Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás az esküvői ruhák blogból

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 281 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, Yaniv Persy, Bohemian Gypsy Collection esküvői ruha sorozatát nézheted végig.   

Divatbemutatókról ollózva 38 -Ceremóniamester ajánlja

Szablya Ákos ceremóniamester , a Te ceremóniamestered egy új sorozatot indít Neked Divatbemutatókról ollózva címmel. A legnagyobb divatházaktól kezdve a legextrémebb ruhákig mindent fogsz látni ebben a csokorban. Remélem inspiráló, de az biztos hogy amulatba ejtő lesz majd. :)  

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 305 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői álomrucikat.
Vissza a esküvői ruhák blog bejegyzésekhez

Amennyiben nemcsak az esküvői ruhák érdekelnek, hanem esküvőre ceremóniamestert is keresel, akkor kérlek nézd meg a weboldalam ahol mindent infót megtalálsz rólam, referenciáimról vagy akár a tanítványaimról.

ceremoniamestered.hu