Irodalom!? Akkor a fantasztikum világát se hagyd ki! A legjobb sci-fi blog! - Ceremóniamester ajánlja

Ceremóniamester blog

 

Szeretsz olvasni!?? Akkor a társadalom igen vékonyka rétegéhez tartozol Te is- sajnos! Rémületkeltő a statisztika : a népesség fele még évi egy könyvet sem olvas el! :( Az én világomban elengedhetetlen az olvasás. Több könyvet is olvasok egyszerre 70% metafizikai írásokból áll, a maradék meg megoszlik a ponyvák és a szépirodalom között. 

A sci-fi-t gyerekkorom óta imádom. Non nem az egyszerű krimit, ami az űrbe lett telepítve, hanem az elgondolkodtató történeteket. Amik még hetek múlva is kattognak a fejemben. Így Philip K. Dick, Stanislaw Lem, Dan Simmons, Arthur C. Clarke , Robert A. Heinlein, Clifford D. Simak, Roger Zelazny, Fred Hoyle és még sokan mások a teljesség igénye nélkül.

 

 

 

Véletlenül bukkantam rá egy hiánypótló blogra http://profunduslibrum.blogspot.hu/ ami a fantasztikus irodalommal foglalkozik (azóta elindult egy másik fantasztikus témájú online magazin, a Fantasmo is http://fantazmo.hu/  , ahol a fent említett szerzőtől is olvashatunk írásokat ). Összeszedett, jól átlátható oldalról van szó. Szuper ajánlókkal, aktuális megjelenésekkel és még filmekről is olvashatunk. Számomra külön plussz pontot érdemel a várható őszi könyvmegjelenések összefoglalása  http://profunduslibrum.blogspot.hu/2013/09/oszi-konyveso.html , mert így pontosan tudom melyik kiadvány megjelenését -s nem az új iPhone-t :P - várjam remegve az izgalomtól!

Köszönet érte és mindenkinek ajánlom!

 

 

Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás az esküvői ruhák blogból

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 232 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket.  

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 211 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, az Alessandro Angelozzi Couture Bridal -tribute-to-women új esküvői ruha sorozatának II. részét nézheted végig.  

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 289 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, Hayley Paige esküvői ruháit nézheted végig. 
Vissza a esküvői ruhák blog bejegyzésekhez

Amennyiben nemcsak az esküvői ruhák érdekelnek, hanem esküvőre ceremóniamestert is keresel, akkor kérlek nézd meg a weboldalam ahol mindent infót megtalálsz rólam, referenciáimról vagy akár a tanítványaimról.

ceremoniamestered.hu