Lenyűgöznek a régi autók!? Oldtimer show Budapesten!!!!- a ceremóniamester szívesen száguldozna egy Aston Martin DB/4 Zagato-val.... :)

Ceremóniamester blog

 

Szereted a régi autókat!? Egy-két darab engem igazán lenyűgöz. Amikor 1987-ben Kubában jártam az éghajlat és az építészet mellett az igazán egyedi atmoszférát kölcsönző öreg amerikai autóktól voltam elájulva. Extra volt 1953-as Buickban 7-en utazni a tengerpart mellett. Felejthetetlen élmény volt a sok otthagyott oldtimer látványa. Aki teheti utazzon Kubába és nézze meg, mert ha az ország kitárja kapuit a Nyugat felé, akkor tuti az autóparkot fogják elvinni először és ennek hiányában Kuba is csak egy lesz a karibi országokból.

 

 

 

A  budapesti SYMA Rendezvényközpontban, 8.000 négyzetméteren 2013. október 25-27-ig rendezik meg a szokásos szezonzáró oldtimer jármű kiállítást.Az „Oldtimer Show" idén is új látványosságokban bővelkedik. A kiállításon 300db oldtimer jármű és gép látható, természetesen vadonatúj anyag mutatkozik be! Ritka és nagy értékű veterán autók és motorok kerülnek tekinthetők meg a kiállításon és a szockó erea majdnem teljes palettája is. 

Mindemellett  kiegészítő rendezvényként az „Ősgép Kiállítás" debütál. Itt a 100 évnél is idősebb traktorok és a stabil motorok, működés közben is megcsodálhatók lesznek.

Sok program várja az érdeklődőket : így lesz pálinka,bor  és csoki kostolás- ingyen, hostess csajok, retró ruhák, retró kellékek, szimulátorok stb, stb.

 

 

 

Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás az esküvői ruhák blogból

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 269 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket.  

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 238 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket.  

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 235 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, az 1001 éjszaka mesébe illő ruháit hozza el Nektek a libanoni tervező, Ziad Nakad, az új  esküvői ruha sorozatával (VI. rész).   
Vissza a esküvői ruhák blog bejegyzésekhez

Amennyiben nemcsak az esküvői ruhák érdekelnek, hanem esküvőre ceremóniamestert is keresel, akkor kérlek nézd meg a weboldalam ahol mindent infót megtalálsz rólam, referenciáimról vagy akár a tanítványaimról.

ceremoniamestered.hu