Megjelent az iOS 7 Apple TV-re is - a ceremóniamester figyelmedbe ajánlja

Ceremóniamester blog

 

....és az Apple vissza is vonta a frissítést, miután az több eszközt is tönkretett. Egyesek már a pénteki frissítést sem tudták letölteni, másoknak a frissítés után eltűntek az adatai, vagy egyáltalán nem kapcsolt be az eszközük. Aki már frissítette, annak iTunes-on keresztül egy Restore/Visszaállítás ajánlott Apple TV 5.3-as szoftverre.

Apple-t használok (és sok szempontból imádom , s nem véletlenül váltottam már vagy egy évtizede...), de amit újabban a cég művel az tragédia....vagy világciki! Meggondolatlan, át nem gondolt frissítések, "parasztvakítással" egybekötött kaki maszatolás (lásd iTunes frissítések), stb, stb :(

..és az IOS 7 is nagyon megosztó...hogy finoman szóljak... :(

 

A macword írta :

"A felhasználók beszámolói szerint az iPhone 4-et gyakorlatilag tönkreteszi az iOS 7, az A4-es lapka ugyanis képtelen megbirkózni a rendszer igényeivel. Az egyik komment szerint egy olyan app, aminél billentyűzetet lehet használni, 5-15 másodperces késéssel jeleníti meg a klaviatúrát. A használhatatlanul lassú gépelésre nagyon sokan panaszkodnak. 

 

 

Furcsa módon olyanok is vannak, akiknél egyáltalán nincsen probléma az iOS 7 sebességével, náluk viszont tűzforróra melegszik az iPhone 4 akkumulátora, és 5 percet bír ki egy feltöltéssel. Összességében elmondható, hogy aki iPhone 4-re telepítette az iOS 7-et, az nagyon elégedetlen az új rendszer kompatibilitásával - pedig a telefonja még közel sem mondható elavult gagyinak." Szerencsére  van visszaút az iOS 6-hoz.  csak klikk a feliratra!

Személy szerint én nagyon sajnálom ezt a tendenciát....hová vezet....

 

Hééééj Apple térj már észre! Nem ehhez vagyunk hozzászokva !!!!

 

Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás az esküvői ruhák blogból

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 241 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket.  

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 262 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, Berta új Milano esküvői ruha sorozatát (III. rész) nézheted végig. 

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 227- Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket.  
Vissza a esküvői ruhák blog bejegyzésekhez

Amennyiben nemcsak az esküvői ruhák érdekelnek, hanem esküvőre ceremóniamestert is keresel, akkor kérlek nézd meg a weboldalam ahol mindent infót megtalálsz rólam, referenciáimról vagy akár a tanítványaimról.

ceremoniamestered.hu