Sorozatfüggő vagy!? - ceremóniamester ajánlja

Ceremóniamester blog

Vikingek imdb 8,6
A Vikingek története Ragnar Lothbrok, kora legnagyobb hősének felemelkedését meséli el, aki elsőként hajózik nyugatra és jut el Nagy-Britanniába. Ragnar-nak és bajtársaiknak már elegük van abból, hogy vezérük, Earl Haraldson (Gabriel Byrne) minden évben kelet felé, ugyanarra a vidékre küldi el a törzset hódítani. Azonban Ragnar-nak, a félelmet nem ismerő harcosnak megvan a terve, hogy mindent megváltoztasson. [fordító: Szaki]

Ceremóniamester maximálisan ajánlja 10/10 pont

 

Real Humans - akta manniskor - Az új generáció 1-2. évad (2012) imdb 8
A dráma/sci-fi sorozat a nem is olyan túl távoli jövőben játszódik ahol az emberek életét HUBOT-ok teszik kényelmesebbé .Ám a társadalmi megitélések külömbözőek meddig tekinthetőek gépeknek és mettől érző , ÉN tudattal rendelkező "embernek".Vannak akikeben már a puszta létezésük is ellenszenvet vált ki míg mások erős érzelmi ködődést mutatnak hubotuk iránt.

Ceremóniamester ajánlja 10/8,5 pont

 

 

 

A törvény nevében 1. évad (2014) imdb 9,4
Az HBO mozicsatorna saját gyártású krimisorozata két louisianai nyomozóról szól. Martin Hart és Rust Cohle detektív egykor társak voltak, és tizenhét évvel ezelőtt együtt nyomoztak egy Dora Lange nevű prostituált brutális meggyilkolásának ügyében. Amikor egy új információ kapcsán a nyomozók meghallgatják őket, felelevenednek a régi emlékek. A visszatekintés során kiderülnek az okkultista felhangokkal teli bűnügy részletei, a nyomozók ellentmondásos kapcsolata, valamint a magánéletük is. Már írtam róla : ceremóniamester filmajánló

Ceremóniamester maximálisan ajánlja 10/1000!!! :) pont


Quick Draw 1.-2. évad (2013) imdv 7,8
A HuLu legújabb Quick Draw című western komédiája, ami 1875-be repít vissza, egy kansas-i kisvárosba, ahol egy – a Harvard-on végzett – sheriff próbálja tanulmányait alkalmazni a valóéletben, mindezt a feltörekvő tudomány formájában. John Henry Hoyle seriff és helyettes megbízottja Eli, modern helyszínelő módszereket vetnek be, hogy levadászhassák a vadnyugat legveszedelmesebb gaztevőit.
Az 1. évad 8 részes, a 2. évad pedig már elkezdődött ebben a hónapban. Tehát folytatása következik. [Fordítotók: mata & EvilConCarne]

Ceremóniamester  ajánlja 10/7 pont

 

Trónok harca 4. évad (2014) imdb 9,5
Westeros fölött valaha a sárkánykirályok uralkodtak, ám a Targaryen-dinasztiát 15 évvel ezelőtt elűzték, és most Robert Baratheon uralkodik hű barátai, Jon Arryn, majd Eddard Stark segítségével. A konfliktus középpontjában Deres urai, a Starkok állnak. Olyanok, mint a föld, ahol születtek: makacs, kemény jellemű család. Szemünk előtt hősök, gazemberek és egy gonosz hatalom története elevenedik meg. Ám hamar rá kell ébrednünk, hogy ebben a világban mégsem egyszerűen jók és gonoszok kerülnek szembe egymással, hanem mesterien ábrázolt jellemek bontakoznak ki előttünk különböző vágyakkal, célokkal, félelmekkel és sebekkel. George R.R. Martin nagy sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának első kötete sorozat formájában, amelyben két nagyhatalmú család vív halálos harcot a Westeros Hét Királyságának irányításáért, a Vastrónért.

Ceremóniamester maximálisan ajánlja 10/10 pont

 

Krízis 1. évad (2014) imdb 7,3
A történet főszereplője egy idealista titkosügynök, aki első napján egyből egy nemzetközi krízishelyzet kellős közepében találja magát. az igazság keresésének folyamán erkölcsi és törvény által megszabott határokat kénytelen átlépni, hogy a legmagasabb szintű korrupció és hatalmi játszmák kereszttüzében lavírozhasson.

Ceremóniamester ajánlja 10/8,5 pont

 


Hellfjord 1.évad (2012) imdb 7,4
Norvégia függetlenségét ünnepli (Svédországgal való unió felbomlása) és aznap Salmander rendőr - aki másodgenerációs pakisztáni bevándorló családból származik - is szolgálatban van lovával.Az állat egy rossz lépésnél megsérül és elterül az utcán Salmander lázas igyekezetében ,hogy enyhítse "társa" szenvedését egy kicsit túlreagálja a dolgokat és a szolgálati utasításban leírtakat alapul véve,de félre értelmezve véget vet szegény pára szenvedésének,mind ezt teszi a boldogan ünneplő tömegben,gyerekek szeme láttára...Salmandert elbocsátják ,de három hónap felmondási idő még jár neki amit szolgálatban kell eltöltenie.Felettesei az ország legészakibb és legeldugottabb helyére, Hellfjordba"száműzik" addig is ahol,mint seriff tevékenykedik ez alatt az idő alatt.Hellfjord lakói szeretni való egyszerű ,de nagyon is fura emberek.Rövid idő elteltével Salmander egyre furább dolgokra lesz figyelmes és ahogy kezd a dolgok mélyére ásni csak még rejtélyesebb lesz minden....

Ceremóniamester maximálisan ajánlja 10/10 pont iszonyú beteg, vicces, pasiknak röhögni való sorozat ;)

 

The Wrong Mans 1. évad (2013) imdv 7,9
Vígjáték thriller egy pár alázatos irodai dolgozóról, akik belekeveredtek egy halálos összeesküvésbe. Sam és Phil próbál elmenekülni a golyók, a robbanások és egy titokzatos titkos ügynök elől, miközben igyekeznek megmenteni a szeretteik életét is. A világ váratlanul csupa nemzetközi bűnügy, halálos emberrablás, intrikaés káosz lesz számukra, mivel egyikük válaszolt egy téves hívásra, amire természetesen nem kellett volna... (A BBC legnézettebb premierjelett a -3,1 millió nézővel- The Wrong Mans 1. része, amelyet még 5 rész követ ebben az évadban.)

Ceremóniamester ajánlja 10/8,5 pont

 

 

 

Da Vinci Démonai 1.-2. Évad (2013-14) imdb 8,2
A Nolan-féle Batman-filmek társíróját, David S. Goyert nem hagyta nyugodni Leonardo Da Vinci rejtélyes élete, ezért a BBC és a Starz segítségével sorozatot készített a rejtélyes festőről, feltalálóról illetve mindenféle jelzőkkel illethető mesterről.
A fiatal Leonardo Da Vinci története elevenedik meg a szemünk előtt, aki a sok-sok családi hányadtatás, és a sors kegyetlensége ellenére is megpróbálja szabadon engedni fantáziáját, egy olyan világban, ahol a tudás és a hit nem fér meg egymás mellett.

Ceremóniamester ajánlja : első évad 10/8,5 , második évad 10/6 pont :(

 

Hogy ne éld az életed 1.-2-3 évad (2007) imdb 8,4
Don huszonkilenc éves, egyedülálló, neurotikus fiatalember, aki nem találja helyét az életben. A nagyanyja halála után megörökli annak házát. Kiderül, hogy adósság van rajta, ráadásul a házvezető Eddie-t is "megkapja". Don bérlőt keres.
Ismerkedj meg Donnal, ezzel a huszonkilenc éves, egyedülálló, neurotikus angol fiatalemberrel, aki próbálja megtalálni helyét az életben. Ennek legnagyobb akadálya azonban saját maga. Most talán mégis esély nyílik arra, hogy változtasson rajta, a nagyanyja ugyanis egy házat hagyott rá. Hamarosan kiderül azonban, hogy hatalmas adósság van rajta, ráadásul nem is lakatlan. A ház ?tartozéka? ugyanis a házvezető Eddie, aki eddig Don nagyanyjának segített, most meg majd Donnak. Esze ágában sincs tehát távozni. Hogy az anyagi terheket enyhítse, Don elhatározza, hogy keres egy bérlőt magának.

Ceremóniamester ajánlja 10/8 pont, néhol nagyon vicces, 10pontos poénokkal teli

 

24: Élj egy új napot! 9.évad   imdb: 9,4

A 24: Élj egy új napot (eredeti címén 24: Live Another Day) amerikai dráma, akció és politikai thriller sorozat, a 24 spin-off-ja. A történet 4 évvel a 24 című sorozat cselekményei után játszódik, Londonban. Érdekesség az eredeti sorozathoz képest, hogy egy évad mindössze 12 epizódból áll, de ugyanúgy 24 órát mutat be. 

Ceremóniamester ajánlja 10/7 pont (az előző évadok közt volt 10pontos is !!)

 

Extant 1. évad (2014) imdb: 8

A futurisztikus thriller történetének középpontjában egy űrhajós hölgy áll, aki próbál visszailleszkedni családjába az űrben eltöltött egy év után. Molly (Halle Berry) dolgát az is nehezíti, hogy olyan tapasztalatokra tett szert, amelyek végleg megváltoztatják az emberiség történetének menetét. A producer Steven Spielberg.

Ceremóniamester ajánlja 10/7 pont ...meglátjuk mi lesz belőle...

 

 

Suits - Briliáns elmék I-II-III-IV. imdb: 8,9

Mike Ross huszonéves srác, aki nem mindennapi életet él. Mióta kirúgták a Harvard jogi karáról,azzal keresi kenyerét, hogy mások helyett írja meg az egyetemi vizsgákat,és felvételiket különleges fotómemóriájának köszönhetően.Nagymamája miatt azonban egy hatalmas összeget kell kifizetnie rövid időn belül, ezért elvállal egy kockázatos üzletet, legjobb barátja Trevor a díler által. Feladata, hogy kábítószert vigyen el egy aktatáskában egy szállodai szobába. Azonban hiba csúszik a gépezetbe, így a rendőrség elől menekülve egy hatalmas ügyvédi iroda állásinterjúján találja magát. A neves ügyvéd,Harvey Spector meglátja a lehetőséget Mike-ban így alkalmazza őt mint gyakornok.

Ceremóniamester ajánlja 10/7 pont

 

A Híd (Broen / The Bridge) 1-2. évad imdb : 8,3

A híd története egy hátborzongató gyilkossági üggyel kezdődik, egészen pontosan a Koppenhágát Malmövel összekötő hídon egy kettészelt női holttestet találnak. Az ügyben több furcsaság kelti fel a kiérkező nyomozók figyelmét, de vajon melyik ország szakemberei lesznek az illetékesek ebben a gyilkossági ügyben, hiszen a szerencsétlenül járt nőt valaki pont az országhatáron hagyta, ezzel is üzenetet küldve az igazságszolgáltatásnak. A helyszínre mind a két ország, Dánia és Svédország nyomozói is szinte egyszerre érnek oda, talán Saga Norán, a malmöi rendőrség vezető gyilkossági nyomozónője egy orrhossznyi késében volt Martin Rohde-dal szemben, aki a koppenhágai rendőrség nyomozójaként dolgozik. Martin a tapasztalt és megfontolt zsaru egy szempillantás alatt felmérte a terepet és egyben belopta magát a szívünkbe is, de a forrófejű Saga elcsaklizza tőle az ügyet, mondván a hulla az ő országának szülötte volt, így neki jár az ügy.

Azóta kijött már az amerikai remake is...lehet, hogy megnézem azt is ;)

Ceremóniamester maximálisan ajánlja 10/9 pont

 

Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás az esküvői ruhák blogból

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 247 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, Lazaro Bridal, új  esküvői ruha sorozatát (I. rész) nézheted végig. 

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 299 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői álomrucikat.  
Vissza a esküvői ruhák blog bejegyzésekhez

Amennyiben nemcsak az esküvői ruhák érdekelnek, hanem esküvőre ceremóniamestert is keresel, akkor kérlek nézd meg a weboldalam ahol mindent infót megtalálsz rólam, referenciáimról vagy akár a tanítványaimról.

ceremoniamestered.hu