Szeptember 10-én lesz az új iPhone bemutatója - a ceremóniamester figyelmedbe ajánlja

Ceremóniamester blog

Az Apple szeptember második keddjén, azaz 10.-én mutatja be a sajtónak és az érdeklődőknek az idei újdonságokat. – tudta meg az AllThingsD.

 

A termékbemutató az Apple életének egy nagyon izgalmas pillanata lesz, mert miközben az iPhone-nal sok pénz keres a cég, a piaci részesedése lassan csökken az olcsó androidos készülékek térhódítása miatt. Ezért majdnem biztos, hogy a szokásos termékfrissítés mellett egy olcsóbb készülék is be lesz mutatva, azaz az iPhone 5C. Ez az eddig kiszivárgott hírek alapján szinte biztosnak tekinthető.

A KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo szerint az új Home gomb zafír bevonatú lesz, és a formája a jelenlegi homorú, bemélyedő formával szemben domború, kiemelkedő lesz. Kuo szerint erre azért van szükség, mert a jelenlegi forma mellett a Home gomb alatti hely meglehetősen kicsi. Itt helyezkedik el a Lightning konnektor, a hangszóró és a mikrofon is, az Apple pedig az új formával nyerhetne némi helyet az ujjlenyomat-olvasóhoz. Sajnos ez azonban azt is jelenti, hogy a kiemelkedő Home gomb jobban ki van téve a környezeti hatásoknak, karcoknak, így valamilyen ellenállóbb anyaggal kell bevonni.

 

Kuo szerint az Apple zafír bevonatot fog használni a karcok elkerülésére, így védhető meg az ujjlenyomatolvasó az esetleges sérülésektől

 

 

Tehát szeptember 10, kedd!!!! Addig pedig csak izgulj! :)

Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás az esküvői ruhák blogból

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 232 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket.  

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 245 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, Eden Aharon Loverbird 2020, új  esküvői ruha sorozatát (I. rész) nézheted végig.   

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 285 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, Oksana Mukha esküvői ruha sorozatát  (IV. rész) nézheted végig.   
Vissza a esküvői ruhák blog bejegyzésekhez

Amennyiben nemcsak az esküvői ruhák érdekelnek, hanem esküvőre ceremóniamestert is keresel, akkor kérlek nézd meg a weboldalam ahol mindent infót megtalálsz rólam, referenciáimról vagy akár a tanítványaimról.

ceremoniamestered.hu