ÚJ Mercedes-Maybach a 6 méteres kabrió - CEREMÓNIAMESTER AJÁNLJA

Ceremóniamester blog

Hétfőn, a kaliforniai Carmel-i Pebble Beach golfpályán lévő magánbirtokon a Mercedes-Benz AG bemutatta legújabb koncepcióautóját - a Mercedes-Maybach Vision 6 Cabrioletet.

Mint a Vision Mercedes-Maybach 6 koncepció, amelyet a cég tavaly bemutatott a Pebble Beach Concours d'Elegance-nek, a Maybach 6 Cabriolet egy közel 20 méter hosszú elektromos változata,  a 750 lóerős, és számos Több mint 200 mérföld (321,87 km) egy töltéssel a hatótávolsága és  az akkumulátor a padlóban van elrejtve. Ugyanaz a motor, mint elődje, csak ezúttal szabadtéri formában.

 

 

De nem megvásárolható, ugyanis, ez az autó a Mercedes jövőképének modelje 2035-ben és azon túl.

A teljesítmény szempontjából Mercedes szerint a Maybach 6 Cabriolet képes lesz 0-ról kevesebb, mint 4 másodperc alatt gyorsulni óránként 60 mérföldes (100km/h) sebességre és a végsebessége 250km/h. A Mercedes által kifejlesztett különleges "új" "szuper" töltő segítségével az autó öt perc töltés alatt elérheti a 100km hatótávolságot.

 

 

Mindez a bolygónk legdrágább, legszebb elektromos autójává teszi és ez az a design, ami valóban megkülönbözteti a Maybach 6 Cabrioletet a többiektől.

"A szépségről van szó" - mondta Dietmar Exler, a Mercedes-Benz elnök-vezérigazgatója, és megjegyezte, hogy bár a kocsi nem fog teljes tömeggyártásba kerülni. "Nem nehéz elképzelni, hogy 30 év múlva az autóunk a Pebble Beach Concours d'Elegance elismerést veheti át."

 

 

A koncepcióautó az első teljes méretű, nyitott, igaz Maybach - nem pedig S-osztályú változat, mint ez.  A Maybach vállalat  Zeppelin-eket gyártott 1929 és 1939 között. A Maybach zeppelin motorjai az I. világháború előtt készültek, egy motor egy hatalmas hajó váza volt, amely több mint 6000 fontot nyomott a V12-es motorral.

A motorháztető mindkét oldalra kinyílik, közepről mint ha szárnyak lennének. Eközben az újonnan tervezett, 24 hüvelykes, könnyűfém keréktárcsák középpontja rozé aranyra van festve. Hasonlóképpen az egyedi szabású szövetrácsot szintén rozé arany szálakkal kötötték.

A belsőben az érintőképernyős kezelőszervek és az intelligens navigáció, a spéci naptár és a hangvezérelt rendszerk található. A két ülés hosszú, áramló vonalakkal van összekötve az autó középkonzoljáról egészen a hátsó részig. Aktiválás esetén minden hideg, kék fényben világít.

Gorden Wagener, a Daimler AG vezető tervezője elmondta, hogy a Vision 6 Cabriolet számos lépést jelent a jövő felé, mivel a Maybach márka tovább bővül. "A Mercedes Maybachot a végső és csúcs luxus márkává teszik, és kibővítjük azt a márkát" - mondta. - Nem tudod elképzelni, hogy hol leszünk tíz év múlva.

 

Eskvüi ruhák | ÚJ Mercedes-Maybach a 6 méteres kabrió - CEREMÓNIAMESTER AJÁNLJA Eskvüi ruhák | ÚJ Mercedes-Maybach a 6 méteres kabrió - CEREMÓNIAMESTER AJÁNLJA Eskvüi ruhák | ÚJ Mercedes-Maybach a 6 méteres kabrió - CEREMÓNIAMESTER AJÁNLJA Eskvüi ruhák | ÚJ Mercedes-Maybach a 6 méteres kabrió - CEREMÓNIAMESTER AJÁNLJA Eskvüi ruhák | ÚJ Mercedes-Maybach a 6 méteres kabrió - CEREMÓNIAMESTER AJÁNLJA Eskvüi ruhák | ÚJ Mercedes-Maybach a 6 méteres kabrió - CEREMÓNIAMESTER AJÁNLJA Eskvüi ruhák | ÚJ Mercedes-Maybach a 6 méteres kabrió - CEREMÓNIAMESTER AJÁNLJA Eskvüi ruhák | ÚJ Mercedes-Maybach a 6 méteres kabrió - CEREMÓNIAMESTER AJÁNLJA Eskvüi ruhák | ÚJ Mercedes-Maybach a 6 méteres kabrió - CEREMÓNIAMESTER AJÁNLJA Eskvüi ruhák | ÚJ Mercedes-Maybach a 6 méteres kabrió - CEREMÓNIAMESTER AJÁNLJA

Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás az esküvői ruhák blogból

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 243 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket.  

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 285 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, Oksana Mukha esküvői ruha sorozatát  (IV. rész) nézheted végig.   

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 234 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, az 1001 éjszaka mesébe illő ruháit hozza el Nektek a libanoni tervező, Ziad Nakad, az új  esküvői ruha sorozatával (V. rész).   
Vissza a esküvői ruhák blog bejegyzésekhez

Amennyiben nemcsak az esküvői ruhák érdekelnek, hanem esküvőre ceremóniamestert is keresel, akkor kérlek nézd meg a weboldalam ahol mindent infót megtalálsz rólam, referenciáimról vagy akár a tanítványaimról.

ceremoniamestered.hu