Űrkocka a napnál - idegen lények vagy csak fotó anomália? - Ceremóniamester ajánlja

Ceremóniamester blog

Érdekel a tudomány, a sci-fi, a filozófia, a természetfeletti!?? A Ceremoniamester -t mindez érdekli, azonban a viszonyulása bizonyos tekintetben alá-fölé rendeltségi viszonyban áll egymással ill ambivalens is bizonyos mértékben. 

A következő kis cikk bizonyos felvételek alapján felvetett teóriák ill utána egy könyvet ajánlanék Nektek Ufó témában ;) !

 


Korábban már többször is észlelték a SOHO napfigyelő műhold felvételein a rejtélyes, kocka alakú azonosítatlan objektumot. A legfrissebb képeken ismét felfedezték! Visszatért Napunkhoz a NASA napfigyelő műholdja által már többször is lefotózott hatalmas, kocka alakú titkozatos tárgy. Ufóvadászok a műhold legfrissebb képeit tanulmányozva bukkantak rá ismét a különös kockára.

 

 

 

 

 

Bár sokan korábban csak adatátviteli vagy képalkotási hibának tartották a jelenséget, de az minduntalan újra felbukkan. A megfigyelések szerint a fény jobban tükröződik a több kilométeres objektum jobb oldalán, vagyis térben el van fordulva, így az ufológusok szerint biztos, hogy nem képhibával vagy hamisítvánnyal van dolgunk.

Egyes feltételezések szerint, mivel ilyen közel kering a Naphoz, a hatalmas hőmérséklet miatt nem élnek rajta idegen lények. Automata energiabegyűjtő állomás lehet, ami a Napból távozó ritka gázokat és nehézfémeket fogja be. Bizonyos időközönként eltűnik, alighanem elszállítja az összegyűjtött anyagokat, majd kirakodás után visszatér eredeti pályájára.

 

 

urkocka

 

 

Bármi is a különös anomália a műhold fotóin, évről-évre előkerül, és az ufókkal foglalkozó internetes oldalak hírt adnak róla. A NASA eddig még nem kommentálta az észleléseket, és valószínűleg nem is fogja… Ki tudja, miért? ceremóniamester forrása

 

 

Minden "házi " ufológusnak ajánlom Jean Robin Az UFO-jelenség, avagy a nagy paródia (Stella Maris, 1997) című könyvét elolvasni! 

 

 

 

"Az azonosítatlan repülő tárgyakról szólva C. G. Jung nyomán sokan „modern mítoszt” emlegetnek. Ez a rendkívüli jelenség – prófétáival, mártírjaival és dogmáival – valóban hordozza egy új vallás minden vonását.

Ám azok számára, akik a jelenséget elfogulatlanul vizsgálták, az UFO-k – nem csupán pszichikailag – objektív realitása nem kétséges. Állandóan növekvő népszerűségük, valamint a hivatalos szervek részéről megnyilvánuló „összejátszás” miatt felmerül a kérdés valódi természetüket és céljukat illetően.

A René Guénon által megfogalmazott tradicionális doktrínák fényében, a szerző kérlelhetetlen szigorral boncolja a „tömegmanipuláció” XX. században megjelent leggigászibb tervét. Ennek az új értelmezésnek az a szándéka, hogy tudatosítsa ama veszély fenyegető közelségét, amelyet az UFO-jelenség, mint a neospiritualizmus és New Age apokaliptikus betetőződése képvisel."

 

Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás az esküvői ruhák blogból

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 264 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, Berta új Athens esküvői ruha sorozatát (II. rész) nézheted végig. 

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 257 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket.  

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 284 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, Oksana Mukha esküvői ruha sorozatát  (III. rész) nézheted végig.   
Vissza a esküvői ruhák blog bejegyzésekhez

Amennyiben nemcsak az esküvői ruhák érdekelnek, hanem esküvőre ceremóniamestert is keresel, akkor kérlek nézd meg a weboldalam ahol mindent infót megtalálsz rólam, referenciáimról vagy akár a tanítványaimról.

ceremoniamestered.hu