Esküvői fehérneműk, mert az is fontos ami az esküvői ruha alatt van I. - Ceremóniamester ajánlja

Esküvői ruhák

ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket, de most a ruhák alá is benézünk -sok pasi örömére.

 

Most épp, legmenőbb esküvői fehérneműs cégek szexi és szépséges darabjait nézegetheted végig! ;)  ...és holnap érkezik a II.-rész!

 

Itt kommentelhetsz is : ceremóniamester facebook link 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás az esküvői ruhák blogból

Pronovias 2019 Wedding Dresses - 3 rész - Ceremóniamester ajánlja

Még mindig álmaid esküvői ruháját keresed..!? Nem kell izgulnod, mert a ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket.  

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 254 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket.  

Divatbemutatókról ollózva 45 -Ceremóniamester ajánlja

Szablya Ákos ceremóniamester , a Te ceremóniamestered egy új sorozatot indít Neked Divatbemutatókról ollózva címmel. A legnagyobb divatházaktól kezdve a legextrémebb ruhákig mindent fogsz látni ebben a csokorban. Remélem inspiráló, de az biztos hogy amulatba ejtő lesz majd. :) Most épp egy tervező óriás, Chanel Spring 2021, legújabb ruháit nézheted végig. 
Vissza a esküvői ruhák blog bejegyzésekhez

Amennyiben nemcsak az esküvői ruhák érdekelnek, hanem esküvőre ceremóniamestert is keresel, akkor kérlek nézd meg a weboldalam ahol mindent infót megtalálsz rólam, referenciáimról vagy akár a tanítványaimról.

ceremoniamestered.hu