Sok a ruhád?? Cseréld el!!! - ceremóniamester ajánlja

Esküvői ruhák

A ceremóniamester (-ed) szerint egy nívós helyen, jópofa ötlettel álltak elő. A ceremóniamesternek is sok-sok olyan ruhája lóg a gardrobjában amit nem osztogatna szét, -mert valami apró érzelmi szálak fűzik hozzá- de valamilyen jó ajánlat esetén azért megválna tőlük. Kimenni a Deák térre a metrókijárathoz meg biztos nem fogsz és szerintem a Pecsába sem vasárnap reggel 6 órakor... viszont most a VAM Design Center-ben , a nagyszerű kiállítások helyszínén lehetőséged is nyílik erre a mozzanatra! Szóval, ha már nincs hely a ruháidnak, cipőidnek, táskáidnak, akkor szedd össze, kapd a hónod alá és cseréld el őket!

Amit azért jó, ha tudsz:
• Eggyel kevesebb ruhadarabot vihetsz haza.
• A részvételhez szükséges, hogy minimum 5 ruhadarabot hozz magaddal!
• Csakis szép állapotban lévő, kimosott, kivasalt ruhákat és jó állapotban lévő, a mai divatnak megfelelő kiegészítőket fogadunk ell!!!
• Ha van olyan ruhád, amit úgy gondolsz, hogy cserére nem alkalmas, nálunk felajánlhatod jótékony célra!
• Fogast, állványt, öltözőt és tükröt biztosítunk!

 

 

Jelentkezés:
vam.d.center@gmail.com e-mail címre.

Fejenként max. 30 ruha hozható.

Max. 400 főt tudnak fogadni, jelentkezni minél hamarabb érdemes, mert a helyek fogyóban vannak!

A regisztrációs díj:
1000 Ft/fő

Fizetés a helyszínen.

2014. 03. 09. Bp. Király utca 26., Budapest, Hungary, 1061 VAM Design Center

Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás az esküvői ruhák blogból

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 305 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői álomrucikat.

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 289 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, Hayley Paige esküvői ruháit nézheted végig. 

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 245 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, Eden Aharon Loverbird 2020, új  esküvői ruha sorozatát (I. rész) nézheted végig.   
Vissza a esküvői ruhák blog bejegyzésekhez

Amennyiben nemcsak az esküvői ruhák érdekelnek, hanem esküvőre ceremóniamestert is keresel, akkor kérlek nézd meg a weboldalam ahol mindent infót megtalálsz rólam, referenciáimról vagy akár a tanítványaimról.

ceremoniamestered.hu