Szablya Ákos bemutatkozás

Szablya Ákos Ceremóniamester vagyok. Tizen éven keresztül, mint fotómodell és kifutó modell jártam a világot, nemcsak Magyarországon, hanem a világ egyéb országaiban is megfordultam, főképp az Egyesült Államokban, Ausztriában, Németországban dolgoztam hosszabb ideig. 
A legtöbb nagy bemutatón részt vettem akkoriban, mint kifutó modell, így a Boss, Cerutti, Náray Tamás, Király Tamás divatshowjain, Griff, Levis, Mustang, stb bemutatókon, a Náray Tamás - Gerbeaud terasz nyári bemutatóin, BNV tavaszi-őszi bemutatóin, szépségkirálynő választásokon és még sorolhatnám a végtelenségig.

Külföldön főleg sportkatalógusokat fotóztak velem. Hosszú éveken át a Sport Schuster legnagyobb német sport/szabadidő magazin modellje voltam, de emellett Fjall Raven, Elesse, Tenson , Rausch cégeknek úgyszintén dolgoztam. Itthon plakátokon, óriásplakátokon az egész országban megjelenve, valamint az "Ez a Divat", a Jam, a Quelle és a Pulli katalógusokban is évekig feltűntem, stb, stb. 

Sok reklámfilmben dolgoztam, így a Kontrax, Rauch, Swatch, Matáv filmekben. Az első itthoni rádiótelefon, "mobiltelefon" - Westel 900 reklámarca én voltam, az Atrium-Hyatt szálloda és a Mammut áruház kampányának az arca úgyszintén.
Ezért úgy gondolom hogy a divatra, a divat szakmára elég jó rálátásom van.


Az oldal létrejöttének oka hogy minél több csodálatos esküvői ruhát megismerhessetek, ugyanakkor a magyar közízlést szeretném magasabb szintre emelni, nyitottabbá tenni a legújabb trendek irányába.

Amennyiben nemcsak az esküvői ruhák érdekelnek, hanem esküvőre ceremóniamestert is keresel, akkor kérlek nézd meg a weboldalam ahol mindent infót megtalálsz rólam, referenciáimról vagy akár a tanítványaimról.

ceremoniamestered.hu