Apple Watch - kell vagy nem kell!?? - Ceremóniamester ajánlja

Ceremóniamester blog

Bár a gyártók gőzerővel próbálják elhitetni velünk, hogy szükségünk van az okosórákra, az igazság az, hogy egy nem létező űrt, problémát akarnak mindenáron betömni. Az okostelefont elővenni a zsebünkből vagy a táskánkból nem olyan nagy fáradtság, még ebben a rohanó világban sem. Arról nem is beszélve, hogy az üzenetekre válaszolni vagy bármit nézegetni sokkal kényelmesebb egy 4-6 hüvelykes képernyőn, mint egy óra számlapján

 

Az Apple ennek ellenére olyan kampányt tesz az Apple Watch mellé, ami még prémium ár mellett is megőrjítheti az embereket - almás szokás szerint. Hasznosságától és funkcionalitásától függetlenül egy Apple Watch már csak azért is kívánatos tétel lesz a kívánságlistán, hogy legyen, mutogatni. De miért érdemes figyelni, és megfontolni, hogy az elsők között adjunk-e ki komolyabb összeget egy almás óráért vagy várjunk picit?

 

Igazából nincs benne újdonság

Az elmúlt hetekben kiderült, hogy az Apple Watch eredetileg rengeteg egészséggel kapcsolatos funkciót kapott volna, de szinte mindet kihagyták, mert egyelőre nem voltak kivitelezhetőek vagy jól megoldhatóak. A tekerőgombból eredő érdekes kezelőfelület ugyan némileg eltér az átlagtól, de az almás okosóra semmi olyan valódi, igazi extrát vagy többletet nem tud felmutatni, amivel a padlóra küldené a riválisait.

A hívásokra válaszolás lehetősége, az emojik küldése és a vibrációs minták kellemes pluszok, de nem feltétlen egyediek, és nem indokolják sem a felárat, sem az eszköz mellett való döntést.

Az első széria hibákat is jelent

Ugyan az Apple fokozottan odafigyel, hogy kiváló minőséget adjon ki a kezéből, sajnos semmi sem tökéletes. Mivel az Apple Watch egy első szériás termék lesz, ezért az első tulajdonosok biztos, hogy váratlan problémákba és hibákba futnak majd.

Az Apple ilyenkor tud majd rengeteg felhasználótól visszajelzéseket gyűjteni, és a jövőbeli termékeknél orvosolni a felmerült panaszokat. Addig is pedig maximum azt lehet remélni, hogy a kellemetlenségek egy szoftveres javítással megoldhatóak lesznek.

Később olcsóbb is lesz

 

Némi idő elteltével és egy második szériával nem csak jobb lesz az Apple Watch, de olcsóbb is - az előd mindenképp. Az Apple egyébként sem az olcsóságáról híres, az okosórájával pedig kifejezetten a tehetős embereket, a jól keresőket célozza.

Egy új modellel a régi vételára biztosan csökken, hiszen ez a stratégia az Apple bevett szokása minden termékénél.

 

Kiegészítő marad

Bár Tim Cook a saját elmondása szerint már nem tudná elképzelni az életét az Apple Watch nélkül, azért senki ne hagyja magát meggyőzni, hogy nem tudna élni egy okosóra nélkül. Vannak hasznos pillanataik (mondjuk futás közben), de az okostelefont ugyanúgy mindig elő tudjuk venni. Vezetés vagy gyaloglás közben pedig egy óra apró képernyőjét még rosszabb lenne bámulni, és persze veszélyes is.

forrás : macworld

 

Szerintem elmebeteg egy "számológépes kvarcóra" XXI századi változatáért ennyit fizetni!!!!! De mennyi is az annyi!?? Nos : Az Egyesült Államokban a legdrágább Apple Watch 17000 dollár lesz, ez körülbelül 4,76 millió forint. Ugyanez az óra azonban az Egyesült Királyságban 13500 font (cirka 20000 dollár), ami 5,59 millió forintnak felel meg.

Szerinted!!!???? itt hozzá is szólhatsz : ceremóniamester Apple Watch link

 

 

Még ez is érdekelhet - a Ceremóniamester ajánlja

Válogatás az esküvői ruhák blogból

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 247 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői ruhakölteményeket. Most épp, Lazaro Bridal, új  esküvői ruha sorozatát (I. rész) nézheted végig. 

Legújabb álom esküvői ruhák, trendek 299 - Ceremóniamester ajánlja

Ha álmaid esküvői ruháját keresed, akkor jó helyen jársz, mert a Szablya Ákos ceremóniamester, a Te ceremóniamester -ed hetente újabb és újabb neves tervezőtől mutat Neked szépséges esküvői álomrucikat.  

Divatbemutatókról ollózva 49 -Ceremóniamester ajánlja

Szablya Ákos ceremóniamester , a Te ceremóniamestered egy új sorozatot indít Neked Divatbemutatókról ollózva címmel. A legnagyobb divatházaktól kezdve a legextrémebb ruhákig mindent fogsz látni ebben a csokorban. Remélem inspiráló, de az biztos hogy amulatba ejtő lesz majd. :) Most épp egy tervező óriás, Rami Al Ali Couture 2021, legújabb ruháit nézheted végig. 
Vissza a esküvői ruhák blog bejegyzésekhez

Amennyiben nemcsak az esküvői ruhák érdekelnek, hanem esküvőre ceremóniamestert is keresel, akkor kérlek nézd meg a weboldalam ahol mindent infót megtalálsz rólam, referenciáimról vagy akár a tanítványaimról.

ceremoniamestered.hu